התחבר

מילת הקסם לבשר עסיסי: בריין

טיפ מספר 5

תהיתם פעם איך צלעות ועוף יוצאים עסיסי כל כך?
תהיתם פעם איך צלעות ועוף למשל יוצאים עסיסיים כל כך במסעדה? זה כי משרים אותם לפני כן בבריין, מילה גדולה ומפחידה להשריה פשוטה במלח ומים. ההשריה הופכת אותם לעסיסיים ומלאי טעם. ויש גם בונוס – חומר הגלם הופך לסלחני הרבה יותר לבישול יתר ונוטה שלא להתייבש

טיפים נוספים שיכולים לעניין אותך

סביבת עבודה ותכנון קדימה

כשמדברים על חשיבותו של המזון פלאס
טיפ מספר 9

תשמרו על הכלים שלכם

השחיזו את הסכינים שלכם לפני הבישול
טיפ מספר 8

תנו לבשר לנוח

אחרי שסיימתם לבשל תבשר
טיפ מספר 7