התחבר

שחר דנקה

חומר הגלם האהוב כתף בקר מספר 5. זה נתח לבישול ארוך, שצריך נשמה. אם מטפלים בו נכון, הוא יכול להפוך לנתח לפריסה שמגישים במזנון או לראגו נימוח. 

הטיפים שלי

תשמרו על הכלים שלכם

הדברים הקטנים הופכים את הפסטה לטובה יותר

המתכונים שלי

סלט ביצים

מאת

שחר דנקה

זמן

15 דק'

אופן

סיר

עוגת ריבת חלב

מאת

שחר דנקה

זמן

45 דק'

אופן

תנור

עוגת בסקויטים עם שוקולד

מאת

שחר דנקה

זמן

35 דק'

אופן

תנור