התחבר

ברק גרנית

תחנות חשובות בדרך אחרי הקורס ב"דן" עשיתי סטאז' ב"קרן" של השף חיים כהן ובמקביל עבדתי ב"דן אכדיה" אצל השף מיקי ניר. המשכתי  לשלושה חודשי סטאז' ב"וולדורף אסטוריה" בניו יורק, עבדתי ב"קינג דיוויד" עם השף אבי שטייניץ ואחר כך התמניתי לשף של "לאונרדו פלזה" (כיום "הרודס") בתל אביב ונשארתי שם 15 שנה; תחנה קצרה ב"הילטון" ועכשיו ב"דן" אכדיה הרצליה. 

הטיפים שלי

תנו לבשר לנוח

האורחים בדלת? לא להסתבך

המתכונים שלי

אורז בסמטי

מאת

ברק גרנית

זמן

20 דק'

אופן

סיר

פילה מושט

מאת

ברק גרנית

זמן

45 דק'

אופן

סיר