התחבר

ארי ברמן

איך הכל התחיל? שֵירתי ביחידה מובחרת בצבא. היינו במוצבים בלבנון ולא היו לנו טבחים, אז החבר'ה בישלו לעצמם. גם אני בישלתי וכולם החמיאו לי. אז בישלתי עוד וקיבלתי עוד מחמאות וכך זה התגלגל. במהלך חופשת השחרור נרשמתי לקורס לאומנות הבישול של רשת "דן" והשאר היסטוריה. כך הפכתי להיות אחד מ"נערי שפיגל" (מנהל המזון והמשקאות האגדי של רשת "דן", שייסד את הקורס).

הטיפים שלי

לא נמצאו טיפים מהסוג שחיפשת

המתכונים שלי

בשר עם פירות יבשים

מאת

ארי ברמן

זמן

2 דק'

אופן

סיר

קציצות דגים

מאת

ארי ברמן

זמן

35 דק'

אופן

סיר

דג סלומון

מאת

ארי ברמן

זמן

45 דק'

אופן

סיר