התחבר

תפוחי אדמה בתנור

מאת

גבריאל שחר

זמן

45 דק'

צורה

תנור

מצרכים

6- תפוחי אדמה אדומים בינוניים קלופים וחתוכים לפלחים( כל יח' ל- 6-8 פלחים) 2- בטטות קלופים וחתוכים לפלחים 5 כפות שמן זית חצי כפית מלח חצי כפית פלפל שחור גרוס כף שטוחה פפריקה מתוקה חצי כף פפריקה מעושנת רבע כפית כורכום כף שטוחה פטרוזיליה יבשה 3 שיני שום כתושות חצי כפית פלפל צ'ילי גרוס חצי כף מיונז

אופן ההכנה

1. אופן ההכנה:. 2. מבשלים את התפו"א בסיר עם מים וכפית מלח משהו כמו 10 דקות לאחר הרתיחה (חצי בישול-שלא יהיו רכים מידיי אחרת יתפרקו בזמן ערבוב התבלינים). 3. מסננים ושוטפים עם מי ברז לקירור התפו"א.. 4. מעבירים את התפו"א לקערה גדולה , מוסיפים את הבטטה ללא בישול ומוסיפים את כל התבלינים, מערבבים בזהירות הכל יחד ומעבירים לתבנית חד פעמית, מכניסים לתנור שחומם מראש ל 220 מעלות טורבו עד שמתקבל צבע זהוב.. 5. מדי פעם הופכים בזהירות כדי שכל תפוחי האדמה יקבלו קריספיות וצבע אחיד.. 6. בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤.

מתכונים נוספים שאולי יעניין אותך

תפוחי אדמה בתנור

מאת

גבריאל שחר

זמן

45 דק'

אופן

תנור

אורז בסמטי

מאת

ברק גרנית

זמן

20 דק'

אופן

סיר

בשר עם פירות יבשים

מאת

ארי ברמן

זמן

2 דק'

אופן

סיר