התחבר

עופות

מאת

דניאל שחף

זמן

60 דק'

צורה

סיר

מצרכים

שידרגתי קצת את המתכון שלי בהשראת Hana kalusky מצרכים 1 חבילה של פילה עוף(בערך 800 גרם) 3 כפות קמח לציפוי פילה העוף(נותן מעטפת לפילה ובכך משאיר אותו רך ועסיסי מבפנים. 2 בצלים גדולים חתוכים לרצועות 5 כפות שמן לטיגון הבצל 4 שיני שום חתוכים קצוץ מלח ופלפל שחור גרוס חצי כף פפריקה מתוקה 3 כפות רוטב מירין(למי שאין לא נורא, יוצא טעים גם בלי) 3 כפות רוטב סויה בסגנון סיני 4 כפות רוטב צ'ילי 2 כפות רוטב טריאקי רבע כוס מים חמים כמובן שכל אחת יכולה לשחק עם כמות הרטבים איך שהיא אוהבת. חבילת פטריות שמפניון חתוכות לרצועות עבות

אופן ההכנה

1 אופן ההכנה:. 2 את החזה עוף מכניסים לתוך שקית ניילון ומפזררים 3 כפות קמח ומנערים היטב שכל הפילה עוף יהיה מצופה בשכבה אחידה ודקה(לא לוותר על השלב הזה ,הקמח נותן מעטפת לפילה עוף ובכך משאיר אותו רך ועסיסי מבפנים.. 3 מטגנים בשמן את הבצל עד להזהבה , מוסיפים את השום הקצוץ ומערבבים.. 4 מתבלים במלח, פלפל שחור גרוס ופפריקה מתוקה ומערבבים.. 5 מוסיפים את הפילה עוף על הבצל המטוגן ונותנים לו להיטגן קצת,הופכים לצד השני וממשיכים לטגן עד שכל הרצועות יהיו מתובלות מכל הכיוונים.. 6 מתחילים להוסיף את הרטבים ומערבבים בזהירות.. 7 להנמיך את הלהבה ולהמשיך לבשל כ10 דקות עם מכסה סגור.. 8 מוסיפים רבע כוס מים חמימים ומערבבים.. 9 מוסיפים את הפטריות ומבשלים עוד 2 שלוש דקות.. 10 במידה ויחסר נוזלים אפשר להוסיף עוד קצת מהרטבים.. 11 בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤ .

מתכונים נוספים שאולי יעניין אותך

תפוחי אדמה בתנור

מאת

גבריאל שחר

זמן

45 דק'

אופן

תנור

אורז בסמטי

מאת

ברק גרנית

זמן

20 דק'

אופן

סיר

בשר עם פירות יבשים

מאת

ארי ברמן

זמן

2 דק'

אופן

סיר