התחבר

עוגה אישית

מאת

גבריאל שחר

זמן

45 דק'

צורה

תנור

מצרכים

300 גר שוקולד מריר 1 כוס חלב 3 כפות קקאו 200 גר חמאה או מחמאה 6 ביצים 4 חלבונים 1 כוס סוכר כוס וחצי קמח תופח 3 כפות סוכר 1 כוס קוקוס 1 שמנת מתוקה כוס מדידה חד פעמי שתייה חמה

אופן ההכנה

1. בקלחת להמיס כוס חלב עם 100 גר שוקולד מריר . 2. 3 כפות קקאו . 3. לכבות את הגז, ולהוסיף 200 גר חמאה או מחמאה . 4. להפריד 6 ביצים . 5. את החלמונים להוסיף לתערובת השוקולד . 6. את החלבונים להקציף עם 1 כוס סוכר ולהוסיף לתערובת השוקולד בתנועות קיפול, ואת הקמח תופח . 7. לשכבת הקוקוס – להקציף 4 חלבונים עם 3 כפות סוכר . 8. לקצף חזק להוסיף את הקוקוס, לצקת לתבנית (24) משומנת חצי מתערובת השוקולד מעל לשטח את הקוקוס ואת תערובת השוקולד שנותרה . 9. לאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות 50 דקות. 10. לקרם-200 גר שוקולד מריר . 11. 1 שמנת מתוקה . 12. להמיס על להבה נמוכה ולצקת על העוגה. .

מתכונים נוספים שאולי יעניין אותך

תפוחי אדמה בתנור

מאת

גבריאל שחר

זמן

45 דק'

אופן

תנור

אורז בסמטי

מאת

ברק גרנית

זמן

20 דק'

אופן

סיר

בשר עם פירות יבשים

מאת

ארי ברמן

זמן

2 דק'

אופן

סיר