התחבר

עוגת גבינה עם תותים

מאת

דניאל שחף

זמן

60 דק'

צורה

תנור

מצרכים

120 גר' חמאה 250 גר' פתי בר 500 גר' גבינה לבנה 500 גר' שמנת מתוקה 2 כפות סוכר 3 כפות אינסטנט וניל גרידה מלימון אחד סלסילה קטנה תות שדה 1 ג'לי תות שדה תבנית קפיצית 24

אופן ההכנה

1. את הפתי בר והחמאה לטחון במגימיקס. 2. לרפד תחתית תבנית קפיצית . 3. בנייר אפייה ולרסס מעט שמן. 4. לשטח את הפרורים ולהכניס למקרר לשעתיים. 5 .להקציף שמנת מתוקה עם 2 כפות סוכר ו-3 כפות אינסטנט וניל. 6. להוסיף בתנועות קיפול את הגבינה ,להוסיף גרידת לימון. 7. למרוח על הבסיס ולהכניס למקרר ל-3-4 שעות. 8. לפרוס תותים ולסדר מעל הגבינה. 9. להכין גלי – חב' + 2 כוסות מים רותחים (חד פעמי שתייה קרה). 10. לערבב ועם כף לצקת מעל התותים. 11. עדיף להכין יום לפני.

מתכונים נוספים שאולי יעניין אותך

תפוחי אדמה בתנור

מאת

גבריאל שחר

זמן

45 דק'

אופן

תנור

אורז בסמטי

מאת

ברק גרנית

זמן

20 דק'

אופן

סיר

בשר עם פירות יבשים

מאת

ארי ברמן

זמן

2 דק'

אופן

סיר