התחבר

עוגת בסקויטים עם שוקולד

מאת

שחר דנקה

זמן

35 דק'

צורה

תנור

מצרכים

2 ביצים חצי כוס שמן חצי כוס קמח תופח של אוסם/בפסח..יש גם כשר לפסח 1 שקית אבקת אפייה חצי כוס חלב חצי כוס סוכר חצי כוס קקאו מצרכים לגנאש 100 גרם שוקולד מריר חצי כוס שמנת מתוקה

אופן ההכנה

1. מערבבים ביצים חלב סוכר ושמן בקערה אחר כך מוסיפים את הקמח לעוגה והאבקת אפייה והקקאו. יוצקים על תבנית משומנת מספר 24 ואופים 15 דקות בחום מ180 מעלות 10 דקות מראש.. 2. מקציפים את השמנת מתוקה כוס חלב ופודינג וניל ומורחים על העוגה. מכניסים למקפיא לחצי שעה עד שיתקשה.. 3. אחר כך מקציפים את החלב ואת השמנת מתוקה והפודינג שוקולד( אם אין לכם פודינג שוקולד לא להלחץ שימו פודינג וניל בקערה עם 3 כפות קקאו תערבבו ותקציפו על זה את השמנת מתוקה והכוס חלב זה מה שעשיתי)תכניסו למקפיא להתקשות.. 4. אחכ בסיר לשים את הגנאש לערבב עד שיסמיך ולשפוך על העוגה ושוב תכניסו למקפיא להתקשות.. 5. בהצלחה(:.

מתכונים נוספים שאולי יעניין אותך

תפוחי אדמה בתנור

מאת

גבריאל שחר

זמן

45 דק'

אופן

תנור

אורז בסמטי

מאת

ברק גרנית

זמן

20 דק'

אופן

סיר

בשר עם פירות יבשים

מאת

ארי ברמן

זמן

2 דק'

אופן

סיר