התחבר

דג מטוגן

מאת

גבריאל שחר

זמן

45 דק'

צורה

מחבת

מצרכים

7פילה דגי אמנון או חבילה אחת של פילה דג סול 1לימון בינוני סחוט 2כפיות מלח דק 2כוסות קמח לבן 1כפית אבקת אפייה 1כפית פפריקה מתוקה 2ביצים L 1כפית חרדל דיז’ון 1/2כפית פפריקה חריפה 1/2כפית פלפל שחור טחון 1/2כפית כורכום 1/2צרור פטרוזיליה

אופן ההכנה

1. מפשירים ומשרים את הדג עם מרכיבי ההשריה למשך לילה או מספר שעות במקרר. 2.שוטפים את הדגים ומניחים אותם על נייר סופג ומייבשים היטב. 3.מחממים מחבת עם שמן (גובה השמן צריך להיות כמו שמטגנים שניצל). 4.טובלים את הדגים בתערובת הקמח, מיד מעבירים לתערובת הביצים ומטגנים משני הצדדים.